Fabricăm pentru dumneavoastră ambalaje standard și personalizate.

Societatea noastră a luat ființă în Bois D’Amont, în regiunea Jura în anul 1946. Ne-am început activitatea prin fabricarea de obiecte din lemn. În scurt timp, producătorii de lactate ne-au cerut să creăm ambalaje pentru produsele lor. Am dezvoltat de asemenea, la cererea lor, ambalaje din carton și plastic.

In Romania, am început producția de ambalaje din carton in anul 2000, in Sighișoara. Datorită cererii mari, în anul 2008 am început producția de ambalaje din plastic, prin injecţie. Ambalajele pot fi personalizate cu ajutorul tehnologiei IML. Totodată, se pot obține culori diferite pentru corp si capac.

Astăzi, strategia noastră este aceea de a ne asculta clienții și de a ne adapta piețelor lor de desfacere.

Dezvoltarea noastră este una verticală: lemnul folosit provine de pe plantațiile noastre proprii, putând să gestionăm astfel în regie proprie aprovizionarea cu material lemnos și transformarea acestuia: derularea furnirului și formarea placajului din lemn. Fabricăm ambalaje din plastic cu ajutorul utilajelor și a roboților creați de către Departamentul nostru Cercetare&Dezvoltare. Deținem și imprimerii pentru a putea oferi clienților noștri posibilități creative pentru toate cele trei tipuri de materiale: lemn, carton și plastic.

Clienții noștri au un singur interlocutor, de la proiectare până la livrarea produsului finit.

Dezvoltarea noastră în ceea ce privește exporturile corespunde dorinței noastre de a fi aproape de clienții noștri din punct de vedere geografic. Uzinele noastre de producție și imprimeriile sunt situate în Europa, în America de Nord, în America de Sud și în Asia.

Chiar dacă ne-am concentrat în mare parte pe cererea de ambalaje alimentare, ne-am îndreptat atenția și priceperea și spre serviciile industriale căutând soluții globale de ambalare și pentru alte domenii.

Clienții noștri vor găsi cu ajutorul specialiștilor noștri soluții de ambalare potrivite produselor lor, în gamele noastre standard. Împreună cu serviciul de marketing al clienților noștri, Departamentul nostru Cercetare&Dezvoltare poate crea de asemenea ambalaje personalizate și ambalaje tehnice, la comandă. Este provocarea noastră de lideri de a fi întotdeauna creativi pentru a putea livra ambalaje care fac diferența.