Cartonul, material de ambalat lejer, reciclabil și economic

Gama
standard pentru
carton

Ca și pentru lemn, mijloacele noastre de producție a ambalajelor din carton sunt adaptate unor serii de mai mult de 20.000 de bucăți. Concepem ambalaje pentru toate sectoarele agro-alimentare, în special pentru industria brânzeturilor, dar și pentru sectoarele nealimentare.

Uzinele noastre de producție utilizează 5 tehnici de producţie: Sertizare, Lipire, Ambutisare, Termoformare, Pliere – Lipire.

Cartonul permite crearea unei diversități de forme, de decupaje și personalizări a cutiilor, tăvițelor și a etuiurilor grație, în mod special, stăpânirii tehnicii de imprimare off-set.

tavițe, caserole, capace, recipient laughing, cow, doză, brânză tavițe, cutie, caserolă, tăvi, caserole, sigilate

Pentru a putea răspunde exigențelor tehnice și a celor de conservare, utilizăm carton de diferite calități cum ar fi acela fabricat din fibre virgine sau reciclate, cu sau fără înveliș din material plastic sau cu folii ce nu permit trecerea grăsimii în ambalaj.

Unele dintre ambalajele noastre din carton sunt special concepute pentru a fi folosite în procesul de gătire sau de reîncălzire la cuptorul tradițional sau la cel cu microunde.

Descoperiţi aici gama noastră standard și contactaţi serviciul nostru comercial pentru ambalaje personalizate.