pahar, masă, gătită, mâncare, preparate, iaurt, branza

Plasticul, pentru ambalaje tehnice și creative

Gama
standard pentru
plastic

Stăpânim toată tehnica de fabricație a ambalajelor din plastic, de la concepția și realizarea efectivă a matrițelor, de la imprimarea etichetelor IML până la injectarea sau termoformarea caserolelor din plastic. Toate acestea garantează clienților noștri flexibilitate în ceea ce privește termenele de livrare.

Birourile noastre de cercetare din Franţa si America de Nord, dezvoltă împreună cu dumneavoastră ambalaje inovatoare, adaptate cerințelor dumneavoastră în materie de injecție a ambalajelor cu pereți subțiri sau în termoformare. Acestea se concentrează pe reducerea grosimii ambalajelor pentru a minimiza impactul ecologic, menținând în același timp toate calitățile tehnice. Toate ambalajele noastre din mono-materiale (PP, PS, PET) sunt reciclabile.

Fromage, Beurre, Yaourt, Margarine Fromage, Beurre, Yaourt, Margarine, Glace alimente

Tehnici:

– Injecția: Această tehnică permite realizarea de ambalaje cu forme complexe, termosudabile sau cu sigiliu de inviolabilitate, optimizate în termeni de ambalare și de grosime a pereților. Grație abilităților noastre tehnice, vă putem oferi ambalaje bicolore, cu clapete de deschidere, capace cu balamale sau capace cu lingurițe sau furculițe atașate.

Prin utilizarea de rășini corespunzătoare, ambalajele noastre pot fi utilizate pentru ambalarea diverselor produse alimentare precum înghețata, produse lactate, produse din carne, salate… Ambalajele noastre rezistă la congelarea la diferite temperaturi, la reîncălzirea în cuptorul cu microunde, la umplerea la cald sau la sterilizare și pasteurizare.

Ambalajele noastre sunt personalizabile prin utilizarea de coloranți diferiți sau prin adăugarea de etichete IML cu decoruri asigurate de clienții noștri și imprimate în imprimeriile noastre.

– Termoformarea : Sunt utilizate mai multe tipuri de plastic: PP, PET, PS. Pentru optimizarea duratei de conservare, ambalajele noastre pot avea mai multe straturi cu adăugarea unor bariere de oxigen (EVOH) sau de lumină.

– Bi-injecția : această nouă tehnologie ne permite să propunem ambalaje cu barieră la oxigen sau la lumină, grație adăugării unui strat EVOH sau a unui strat negru intermediar în mijloc, păstrând toate avantajele  procedeului de injecție și cu precădere a personalizării prin etichetarea IML.

Ambalajele noastre termoformate pot fi personalizabile prin aplicarea de autocolante sau prin tehnica de tipărire off-set uscată.

Avem o gamă largă de ambalaje standard ce pot fi personalizabile prin decorare. Lucrăm și dezvoltăm continuu ambalaje personalizate adaptate dorințelor clienților noștri.