Lemnul, pentru ambalaje care delimitează și pun în valoare produsele dumneavoastră

Gama
standard pentru
lemn

Un material cu utilizare istorică, lemnul permite fabricarea unor ambalaje de calitate pentru produsele dumneavoastră. El provine din plantațiile noastre de plop situate în Franța, transformarea sa – derularea, contra-placarea – fiind de asemenea efectuate intern.

triunghi, rotund, dreptunghi, semilună, brânză brânză, cutie, caserolă, tăvi, caserole hârtie, alimentara, culinară brânzeturi

Stăpânim 4 tehnici de fabricație a ambalajelor din lemn: Agrafarea, Lipirea, Termoformarea, Lipirea la cald.

Fiecare tehnică este adaptată produselor dumneavoastră. Ambalajele – cutii, tăvițe, platouri – pot fi îmbunătățite prin adăugarea unei hârtii sulfurizate sau a unei folii din plastic pentru a putea răspunde exigențelor tehnice și estetice.

Ambalajele noastre din lemn pot fi personalizate prin imprimare tipografică sau prin pirogravare.

Utilajele noastre de fabricație sunt potrivite seriilor industriale pornind de la 20.000 de bucăți, complet personalizabile în termeni de formă, mărime și decor.

Unele dintre ambalajele noastre din lemn sunt special concepute pentru gătit sau pentru încălzirea lor în cuptorul cu microunde sau în cuptorul tradițional.

Beneficiați de tehnica și priceperea Departamentului nostru de Cercetare si Dezvoltare pentru ambalajele personalizate și totodată, puteți să descoperiți aici gama noastră standard.