ambalaje, alimentar

Procedeele noastre de fabricație respectă normele de calitate în vigoare.

Îmbunătățirea continuă este în centrul sistemului de management al Grupului LACROIX :

  • Managementul calității se bazează pe norma ISO 9001 :Lacroix Emballages este certificată ISO 9001 ca de altfel și Wood Pak și IML Labels Canada.
  • Managementul securității alimentare se bazează pe norma FSSC 22.000 : activitățile noastre bazate pe lemn din Polonia și activitățile noastre bazate pe plastic din Franța, Vietnam, Canada și România sunt certificate  FSSC 22.000. În America de Nord, ele sunt certificate IMS RATINGS.

Managementul de mediu :

  • Gestionarea transportului, pentru ansamblul produselor noastre,poziționarea uzinelor noastre de producție în zone apropiate din punct de vedere geografic de clienții noștri , și,  pentru produsele care nu pot fi stivuite, poziționarea unităților de producție cât mai aproape de clienții noștri.
  • Gestionarea resurselor, lemn ce provine din păduri gestionate în mod durabil și din surse controlate. Cheresteaua noastră din lemn este certificată PEFCTM. Reutilizarea deșeurilor pentru producerea de energie pentru consumul propriu. Unitatea noastră de procesare primară a lemnului este certificată ISO 14001.
  • Gestionarea impactului asupra mediului, am măsurat amprenta de carbon, efectuăm audituri de gestionare a energiei, posibilitatea de salvare a energiei este un punct – cheie al alegerilor noastre în materie de investiții. Toate deșeurile noastre sunt izolate, triate și reciclate. Imprimeriile noastre din Franța sunt certificate Imprim’Vert ®.
  • Grație certificării unei imprimerii franceze și poloneze și a câtorva fabrici de asamblare, putem să vă propunem ambalaje din carton certificate FSC®.

Ameliorarea continuă a performanței industriale, ameliorarea permanentă a  satisfacției clienților și ameliorarea permanentă a competențelor , sunt axele noastre de progres.